Svečano otvorenje 12. SPORTSKIH IGARA OAZE 2022

✨Svečano otvorenje Sportskih igara Oaze održano je dana 27. 09. 2022. godine. ✨
⭐️Ceremoniji otvaranja prisustvovali su mnogobrojni partneri, saradnici, donatori i prijatelji.
⭐️Posebno se zahvaljujemo gospođi Ivani Prvulović, ministrici Ministarstva za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice KS, gospodinu Samiru Avdiću ministru Ministarstva kulture i sporta KS.
⭐️Zahvaljujemo se Specijalnoj Olimpijadi BiH, predstavnicima Koordinacionog odbora udruženja osoba sa invaliditetom KS, predstavnicima Caritasa u BiH.
⭐️ Zahvaljujemo se J.P. Međunarodnom aerodromu “Sarajevo”. 
⭐️Zahvaljujemo se osoblju Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih “Ivan Pavao II.”
⭐️Zahvaljujemo se svim našim gostima-pjevačima, koji su ovo otvorenje Sportskih igara Oaze učinili posebnim za sve naše goste/takmičare.
 
⭐️Veliko hvala i svim našim volonterima što su svake godine tu sa nama i svima onima koji su na bilo koji način podrška sve ovo vrijeme.
Naše takmičenje nastavljamo i sutra, 28. 09. 2022. kroz takmičenja iz pliavnja, (Olimpijski bazen “Otoka”), atletike (Centar “Safet Zajko” i MAT programa (Dvorana Ramiz Salčin”).
🤝Sportske igre Oaze su podržane od strane Švedske nevladine organizacije MyRight-BiH- Empowers people with disabilities, koja okuplja preko dvadeset organizacija osoba sa različitim invaliditetom za međunarodnu razvojnu saradnju

Pratite nas i na našim socijalnim mrežama

Share on facebook
Share