Stonoteniseri Udruženja „OAZA“ nastupili na “Kakanj Open 2021” – 3. otvoreno prvenstvo u stonom tenisu

🏓U organizaciji STK “Kakanj” 28.02.2021. godine održano je 3. otvoreno prvenstvo u stonom tenisu “Kakanj Open 2021” na kojem su nastupili stonoteniseri Udruženja „OAZA“ Damir Rimac, Robert Steiner i Irfan Kulić. Na turniru su učestvovala 93 takmičara iz BiH i zemalja regiona a naši sportisti su nastupili u kategoriji do 39 godina.
U izuzetno jakoj konkurenciji Robert Steiner i Irfan Kulić su svoj nastup završili u grupnoj fazi takmičenja dok je naš najbolji takmičar Damir Rimac svoj nastup završio u četvrtfinalu. Učešće na ovo izuzetno kvalitetnom turniru je veliko iskustvo za naše sportiste.
✔️Zahvaljujemo se ljubaznom domaćinu na dobroj organizaciji turnira.
🤝Sportske aktivnosti za članove Udruženja “Oaza” podržane su projekatom “Moje pravo na sport” finansiranog od strane Švedske nevladine organizacije
MyRight-BiH
-Empowers people with disabilities koja okuplja preko dvadeset organizacija osoba sa različitim invaliditetom za međunarodnu razvojnu saradnju. Zahvaljujemo se našim sportskim partnerima STK Aladža-A i KSC Vogošća na podršci u trenažnom procesu naših takmičara.

Pratite nas i na našim socijalnim mrežama

Share on facebook
Share