Od margine do uključenosti

Dana, 09. 09. 2022., u prostorijama Dječije kuće na području Općine Novo Sarajevo održane su radionice za članove Udruženja “Oaza”. Ovaj petak, radionicu za Samopredstavljanje i kreiranje vlastitog javnog identiteta, posebno zanimljivim učinila je društvena igra Slovolovac.

🗣️ Ko će najbrže odgovoriti? Hoće li nas stresni zvukovi odbiti? Požurite, imate samo 12 sekundi! Zahvaljujući vještačkoj inteligenciji, igra se prilagođava tako da igrači svih vještina mogu da igraju zajedno. Glas Slovolovca vodi računa o svemu, od objašnjavanja pravila do postavljanja pitanja i zbrajanja osvojenih bodova.

🎨Art line radionica omogućila je i ovog petka kreativnim članovima Oaze da izraze svoju maštu kroz stvaranje različitih unikatnih radova.

🤝Projekat „Od margine do uključenosti“ se provodi u okviru projekta Aktivizam, angažman i odgovorna rješenja (#MAKERS) kojeg provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (#UNDP) uz podršku #Porticus fondacije

Pratite nas i na našim socijalnim mrežama