MALMO OPEN 2024

🏆 Zajednički odlazak sportaša Udruženja “Oaza” i Doma “Marija-naša nada” na najveće evropsko sportsko takmičenje za osobe sa invaliditeom MALMO OPEN 2024.(Švedska)
Naše ekipe takmičile su se u dvije sportske discipline- boćanje i fudbal.
⚽🥈Fudbalska ekipa Udruženja “Oaza” osvojila je srebrenu medalju na međunarodnom sportskom takmičenju Malmö Open 2024, koje se ove godine održalo od 09. do 11. februara u organizaciji FIFH Malmö, uz učešće od preko 1200 takmičara, osoba s invaliditetom iz 17 zemalja Evrope. Udruženje “OAZA” sa fudblaskim timom na ovom takmičenju igralo je u diviziji 2.
Naši boćari, koji su se takmičili u izuzetno jakoj konkurenciji, nisu se plasirali u finale.
Ponosni smo na sve naše takmičare.
🧑‍🦽 Malmo Open je jedna od najvećih sportskih manifestacija za osobe sa invaliditetom. Takmičenje se održava jednom godišnje u prvoj polovini februara u Malmeu.
💪🏆⚽ Čestitamo našim sportašima na odličnom predstavljanju BiH na ovom prestižnom takmičenju.
🥈U BiH došla je srebrena medalja.🥉
Bravo momci!!
💪Ni ove godine nije izostala podrška #Malmoraja za naše sportaše. Od srca su navijali za njih i bodrili oba dana takmičenja. Hvala vam!
🤝 Zahvaljujemo se našim domaćinima #FIFHMalmo na podršci kao i gostoprimstvu uz želju da se vidimo opet. Čestitamo na izvrsno organizovanom takmičenju.
🤝 Podržano od strane Švedske nevladine organizacije MyRight – Empowers people with disabilities, koja okuplja preko dvadeset organizacija osoba sa različitim invaliditetom za međunarodnu razvojnu saradnju, i talijanske Fondazione Don Gnocchi.

Pratite nas i na našim socijalnim mrežama

Share on facebook
Share