JAVNI POZIV

JAVNI POZIV

U okviru projekta “Čuvajmo naš okoliš”, Udruženje za podršku osobama sa intelektualnim teškoćama na području Kantona Sarajevo “OAZA” objavljuje Javni poziv za prikupljanje ponuda za zainteresovane firme i pojedince koji se bave video produkcijom, da izrade kratki film o samom projektu i projektnoj aktivnosti koja će se odvijati na području Općine Centar.

Firma ili pojedinac koji se bave video produkcijom, obavezuju se na sljedeće aktivnosti:

  • snimanje edukacijskih radionica o važnosti očuvanja prirodnih resursa;
  • aktivnosti sudjelovanja osoba sa intelektualnim teškoćama u djelatnostima kojima je cilj zaštita i očuvanje okoliša,
  • snimanje kratkih intervjua učesnika projekta,
  • montiranje filma.

Ovaj film će biti distribuiran putem youtube platformi društvenih mreža Udruženja “OAZA” , što će doprinjeti daljoj diseminaciji filma. Predviđen budžet za snimanje kratkog filma iznosi 880 KM.

Ponude slati na E-mal: oaza@udruzenjeoaza.ba . Javni poziv ostaje otvoren 7 (sedam) dana od dana objavljivanja.

Udruženje “OAZA” će prilikom odabira izvođača ove aktivnosti uzeti u obzir prethodno iskustvo firme ili pojedinca na realizaciji i izradi sličnih filmova. Važan preduslov za sve kandidate jeste senzibilnost i strpljenje u radu jer su glavni akteri video filma osobe sa intelektualnim teškoćama. 

Projekat “Čuvajmo naš okoliš” finansijski je podržan od strane Općine Centar, a implementira ga Udruženje za podršku osobama sa intelektualnim teškoćama na području Kantona Sarajevo “OAZA”.

Pratite nas i na našim socijalnim mrežama

Share on facebook
Share