Praktični primjer primjene inkluzije zahvaljujući našem partneru STK Aladza-A

U okviru projektnih aktivnosti, projekta "SPORT JE MOJE PRAVO", u srijedu 17.05.2017 godine u 18:00 sati u sportskom centru Skenderija održan je zajednički stonoteniski trening stonotenisera Udruženja "OAZA" i STK "Aladza-A". Zahvaljujući saradnji sa nasim prijateljima i sportskim partnerima STK "Aladza-A" i naši članovi su imali priliku biti sudionici treninga i trenirati sa profesionalnim igračima jednog od najboljih stonoteniskih klubova u BiH. Lijepa atmosfera i srdačan doček domaćina je pružio našim članovima dva sata treninga, druženja i zabave što ima veliki značaj za učenje novih elemenata stonog tenisa. Zahvaljujemo se STK "Aladza-A" i radujemo se novim zajedničkim aktivnostima.