Osme po redu Sportske igre OAZE 2018

Najavljujemo da i ove godine, po osmi put, takmičenje za osobe sa intelektualnim teškoćama, gdje prema najavama imamo preko 700 sportista – osoba sa intelektualnim teškoćama iz Bosne i Hercegovine i deset evropskih zemalja. Takmičenje će se održati u Sarajevu od 03. do 06. oktobra sa početkom u 18h na već poznatoj lokaciji u dvorani Ramiz Salčin, a sportisti će imati priliku da se takmiče u slijedećim sportovima: nogomet, košarka, atletika, stonitenis, bočanje, plivanje, kuglanje i MATP program. Na našoj web stranici klikom na "SIO" imaju sve potrebne informacije o samom činu dešavanja Sportskih igara Oaze 2018, kao i upute za takmičarske ekipe koje će se ove godine takmičiti. VIDIMO SE!