Najava Sportskih igara Oaze 2018

Dragi naši, Uveliko počinju pripreme za SIO 2018. Ove godine, kao i predhodnih godina trudimo se da našoj populaciji omogucimo ravnopravan status u sportskim aktivnostima. Sportske igre Oaze  će se održati  u Sarajevu od 03. do 06. oktobra, a sportisti će imati priliku da se takmiče u slijedećim sportovima: nogomet, košarka, atletika, stonitenis, bočanje, plivanje, kuglanje i MATP program. Mjesec dana prije takmičenja počet ćemo sa medijskom kampanjom, gdje ćemo kroz različite medije promovisati takmičenje, kako bi javnost bila na vrijeme informisana o ovom velikom sportskom takmičenju u BiH. Na našoj web stranici klikom na "SIO" imaju sve potrebne informacije o samom činu dešavanja Sportskih igara Oaze 2018, kao i upute  za takmičarske ekipe koje će se ove godine takmičiti.   VIDIMO SE!