SPORTSKE IGRE OAZE 2019

Poštovani,

Velika nam je čast i zadovoljsto da Vas pozovemo da svojim prisustvom uveličate ceremoniju otvaranja međunarodnog sportskog takmičenja SPORTSKE IGRE OAZE – SIO 2019 koja će se održati 03. oktobra 2019. godine u dvorani „Grbavica“  s početkom u 20 sati.

U periodu od 03. do 06. oktobra 2019, preko 500 sportista s intelektualnim i višestrukim invaliditetom će pokazati najviše što mogu kako bi kroz fair play takmičenje došli do medalja i zasluženih nagrada. SIO je praktični primjer  poštovanja ljudskih prava osoba s invaliditetom onako kako to UN Konvencija o pravima osoba s invaliditetom  preporučuje.

SVE DODATNE INFORMACIJE, KAO I PRIJAVU ZA TAKMIČENJE MOŽETE PRONAĆI NA WEB STRANICI : http://sio.udruzenjeoaza.ba/bs/

Klikom na link ispod nalaze se potrebne informacije za trenere i takmičarske ekipe koje žele da budu učesnici na SIO 2019