🔉🔉 O B A V J E Š T E NJ E!!! 🔉🔉

🔉🔉Važno O B A V J E Š T E NJ E!!!

Poštovani/dragi prijatelji,

Obraćamo vam se kako bi smo spriječili narušavanje ugleda Udruženja “OAZA”. U posljednje vrijeme javlja se trend prikupljanja novčanih sredstava putem društvenih medija, upotrebljavajući ime našeg udruženja.

Ovim putem vas obavještavamo da Udruženje “OAZA” ne vrši prikupljanje novca za potrebe naših članova na gore navedeni način.

Naša Misija je pružanje podrške osobama sa intelektualnim teškoćama za samostalan život razvijanje programa iz oblasti sportske rehabilitacije, radnog osposobljavanja obrazovanja i socijalnog ukljucivanja.

Molimo vas da nas obavijestite u slučaju ovakve zloupotrebe putem telefona +387 33 766-526; +387 33 766-525 i putem maila: oaza@udruzenjeoaza.ba.

Hvala na razumijevanju
srdačno vas pozdravljamo