🔉🔉 O B A V J E Š T E NJ E!!! 🔉🔉

🔉🔉Važno O B A V J E Š T E NJ E!!!

Poštovani/dragi prijatelji,

Obraćamo vam se kako bi smo spriječili narušavanje ugleda Udruženja “OAZA”. U posljednje vrijeme javlja se trend prikupljanja novčanih sredstava putem društvenih medija, upotrebljavajući ime našeg udruženja.

Ovim putem vas obavještavamo da Udruženje “OAZA” ne vrši prikupljanje novca za potrebe naših članova na gore navedeni način.

Naša Misija je pružanje podrške osobama sa intelektualnim teškoćama za samostalan život razvijanje programa iz oblasti sportske rehabilitacije, radnog osposobljavanja obrazovanja i socijalnog ukljucivanja.

Molimo vas da nas obavijestite u slučaju ovakve zloupotrebe putem telefona +387 33 766-526; +387 33 766-525 i putem maila: oaza@udruzenjeoaza.ba.

Hvala na razumijevanju
srdačno vas pozdravljamo

UPRAVA UDRUŽENJA “OAZA”

 

Udruženje Oaza

Udruženje za podršku osobama sa intelektualnim teškoćama na području Kantona Sarajevo „Oaza“ osnovano je još 1960.godine od strane roditelja i prijatelja ove nama drage populacije. Udruženje trenutno broji 536 korisnika osoba sa intelektualnim teškoćama. „Oaza“ nudi razne sadržaje u cilju unapređenja i stimulacije psiho-fizičkih sposobnosti naših korisnika. Okupacione radionice su jedna posebna oblast koja svakodnevno rezultira unikatnim rukotvorinama naših korisnika i voditelja radionica. Art , tkačka radionica, radionica za izradu sapuna, keramička radionica te sviječarska razvijaju grubu i finu motoriku ali najvažnije nam je da u tim radionicama nastaju nova prijateljstva i lijepo iskorišteno vrijeme.